In resonantie met dieren voor eigenaren

Wil jij eens wat anders doen met jouw dier? Dan is dit je kans! Er is nu een workshop “In resonantie met dieren voor eigenaren”.

Klank/muziek heeft voor iedereen een andere betekenis. De één vindt dit mooi, de ander vindt dat mooi. Ongeacht welk genre, geluid heeft altijd invloed op lichaam en geest. Wordt je bij het één bijvoorbeeld droevig of moe, voel je je bij het ander weer vrolijk of krijg je energie.

De focus zal liggen op het werken met klank en hoe dieren hierop reageren. Tijdens de workshop maken we gebruik van stemvorken, klankschalen en de meegebrachte eigen instrumenten. Deze eigen instrumenten kunnen variëren, van bijvoorbeeld een blokfluit tot een gitaar. Mocht je geen muziekinstrumenten bespelen, dan kun je ook met de stemvorken en de klankschalen aan de gang.

Deze workshop is onderverdeeld in 2 dagen, een theoriedag en een praktijkdag:

Theorie dag: In deze theorie dag gaan we praten over verschillende onderwerpen die met het werken met dieren te maken hebben, maken kennis met klankwerk, doen we oefeningen en bespreken we praktijk voorbeelden. Aan de hand van video's en foto’s bouwen we onze kennis van klank en dieren uit.

Praktijk dag: Deze dag gaan we met honden en paarden werken. We maken kennis met de dieren, gaan aan de slag met klankschalen, stemvorken en overige meegebrachte instrumenten en bespreken de reacties.

Tijd:       Een dag is van 10.00 - 17.00 uur
Kosten:  169 euro per dag (inclusief b.t.w., koffie/thee/wat lekkers en hand-out)
Vereisten:
  • Algemeen:    geen vooropleiding nodig
  • Praktijkdag:  deelgenomen hebben aan de theorie dag
Inschrijven: contact
Eerstvolgende datum workshop: 
Theoriedag: woensdag 3 november 2021 in Schoonoord - op deze dag werken we zonder dieren
Praktijkdag: donderdag 4 november 2021 in Schoonoord - op deze dag eigen dier(en) meenemen in overleg