Chakra behandeling

Chakra's, de energiecentra die de buitenwereld met de binnenwereld verbinden. Een lichaam heeft vele chakra's, maar we werken meestal met 5, 7 of 8 hoofdchakra's.

Als er te veel of te weinig energie door een chakra gaat, raakt deze uit balans. Als er een onbalans is ontstaan kunnen zowel fysieke als emotionele problemen het gevolg zijn. Er zijn diverse methoden om de chakra's in balans te krijgen en om ze te onderhouden.

Bij kleurrijk dier kun je terecht voor de volgende chakra behandelingen:
  • Chakra behandeling met speciale chakra klankschalen
    Bij de behandeling met de speciale chakra klankschalen lig je op je rug en worden de schaaltjes op/om het lichaam gezet en ombeurten aangeslagen. 
  • Chakra behandeling met edelstenen
    Hierbij worden er edelstenen op de chakra's gelegd. Iedere steen heeft zijn eigen trillingswaarde en werkt op zijn eigen manier op de chakra's. 

Alle behandelingen worden met kleding aan gegeven. Soepele kleding waar je comfortabel mee kunt liggen heeft de voorkeur. Het liefst geen knopen of ritsen. Ook zal gevraagd worden om sieraden af te doen en natuurlijk wordt de telefoon uitgezet.

LET OP: alle behandelingen zijn als ondersteuning bedoeld en kunnen nooit een reguliere behandeling vervangen. Bij twijfel dient altijd een arts geraadpleegd te worden.