Wil jij eens wat anders doen met jouw dier? Dan is dit je kans! Er is nu een workshop “In resonantie met dieren voor eigenaren”.

 

Klank/muziek heeft voor iedereen een andere betekenis. De één vindt dit mooi, de ander vindt dat mooi. Ongeacht welk genre, geluid heeft altijd invloed op lichaam en geest. Wordt je bij het één bijvoorbeeld droevig of moe, voel je je bij het ander weer vrolijk of krijg je energie.

 

De focus zal liggen op het werken met klank en hoe dieren hierop reageren. Tijdens de workshop maken we gebruik van stemvorken, klankschalen en de meegebrachte eigen instrumenten. Deze eigen instrumenten kunnen variëren, van bijvoorbeeld een blokfluit tot een gitaar. Mocht je geen muziekinstrumenten bespelen, dan kun je ook met de stemvorken en de klankschalen aan de gang.

 

Deze workshop is onderverdeeld in 2 dagen, een theoriedag en een praktijkdag.

 

Theorie dag: In deze theorie dag gaan we praten over verschillende onderwerpen die met het werken met dieren te maken hebben, maken kennis met klankwerk, doen we oefeningen en bespreken we praktijk voorbeelden. Aan de hand van video's en foto’s bouwen we onze kennis van klank en dieren uit.

 

Praktijk dag: Deze dag gaan we met honden en paarden werken. We maken kennis met de dieren, gaan aan de slag met klankschalen, stemvorken en overige meegebrachte instrumenten en bespreken de reacties.

 

Tijd:      Een dag is van 10.00 - 17.00 uur
Kosten: 169 euro per dag

            (inclusief b.t.w., koffie/thee/wat lekkers en hand-out)

 

Vereisten:

  • Algemeen:   geen vooropleiding nodig
  • Praktijkdag: deelgenomen hebben aan de theorie dag

Inschrijven: contact

 

Eerstvolgende datum workshop:

 

Theoriedag: maandag 2 mei 2022 in Schoonoord - op deze dag werken we zonder dieren

Praktijkdag: dinsdag   3 mei 2022 in Schoonoord - op deze dag eigen dier(en) meenemen in overleg

 

Theoriedag: donderdag 12 mei 2022 in Schoonoord - op deze dag werken we zonder dieren

Praktijkdag: vrijdag      13 mei 2022 in Schoonoord - op deze dag eigen dier(en) meenemen in overleg

In resonantie met dieren voor eigenaren